Az Alpokalja- Fertő-táj ízei
nagyanyáink konyhájából
RECEPTEK
- Levesek, előételek
- Főételek
- Libacomb pálinkában birsalmás káposztával, szalvétagombóccal
- Esterházy-rostélyos szeletek
- Töltött fürj
- Sertéshúsos resztelt máj soproni kékfrankossal
- Hústekercs sertésből
- Paradicsomos kerékrépa főzelék rozmaringos bivalypogácsával
- Szürkemarha pörkölt ágfalvi babsterccel
- Tűzdelt szarvascomb pirított erdei gombákkal, feketeszedres kukoricamáléval
- Balfi csukagombóc paprikamártással
- Csíkos káposzta
- Grillezett kecskesajt fertőhomoki zöld dió kompóttal
- Répcementi rakott krumpli
- Csirkés töltött cukkini
- Sonkás palacsinta
- Desszertek
- Szezonális ételek