Ugrás a tartalomhoz
  • Hírek
  • Kapcsolat
  • Védjegy hálózat
  • Hírek
  • Kapcsolat
  • Védjegy hálózat
A Vidék Minősége
  • Védjegyeseink
    • Helyi termelők és élelmiszer előállítók
    • Helyi turizmus és vendéglátás
    • Helyi kézműves és kisiparosság
  • Nyitott Porták
    • Nyitott Porták 2023
    • Nyitott Porták 2022
  • Értékesítési pontok
  • Kosárközösség
  • Védjegyeseink
    • Helyi termelők és élelmiszer előállítók
    • Helyi turizmus és vendéglátás
    • Helyi kézműves és kisiparosság
  • Nyitott Porták
    • Nyitott Porták 2023
    • Nyitott Porták 2022
  • Értékesítési pontok
  • Kosárközösség

Az Alpokalja- Fertő-táj ízei
nagyanyáink konyhájából

RECEPTEK

  • Levesek, előételek
    • Fertői halászlé
    • Zamatos aszaltgyümölcsleves
    • Zellerkrémleves soproni traminivel
    • Borsóleves francia módra
    • Tejfölös vargányás burgonyaleves
    • Hegykői tejszínes zöldségleves, kapros húsgombóccal
    • Savanyú májleves kemencés kenyérrel és gibanikával
    • Kaszás leves sós stánglival
    • Fürjtojásos köményleves
  • Főételek
    • Libacomb pálinkában birsalmás káposztával, szalvétagombóccal
    • Esterházy-rostélyos szeletek
    • Töltött fürj
    • Sertéshúsos resztelt máj soproni kékfrankossal
    • Hústekercs sertésből
    • Paradicsomos kerékrépa főzelék rozmaringos bivalypogácsával
    • Szürkemarha pörkölt ágfalvi babsterccel
    • Tűzdelt szarvascomb pirított erdei gombákkal, feketeszedres kukoricamáléval
    • Balfi csukagombóc paprikamártással
    • Csíkos káposzta
    • Grillezett kecskesajt fertőhomoki zöld dió kompóttal
    • Répcementi rakott krumpli
    • Csirkés töltött cukkini
    • Sonkás palacsinta
  • Desszertek
    • Esterházy-torta
    • Vanília parfé forró rebarbarás eperraguval
    • Karmelita torta
    • Csíkos mézes
    • Diós-cukkinis sütemény
    • Ikva-menti rántásos almás rétes
    • Hájas tészta házi szilvalekvárral
  • Szezonális ételek
    • Diós hókifli karácsonyra
    • Répatorta Hegykőről húsvétra
    • Kövesdi forgácsfánk
    • Főtt sonka
    • Kalinkó Fertőhomokról
    • Habos mákos
    • Kekfrankos lekvár
Levesek

LEVESEK ELŐÉTELEK

DESSZERTEK

Főételek

FŐÉTELEK

Szezonális ételek

SZEZONÁLIS ÉTELEK

Alpokalja-Fertő táj

információ

  • Adatkezelési tájékoztató
  • Általános szerződési feltételek
  • Felhasználási feltételek
  • Impresszum

védjegyeseink

  • Helyi termelők és élelmiszer előállítók
  • Helyi turizmus és vendéglátás
  • Helyi kézműves és kisiparosság

VÉDJEGY HÁLÓZAT

Az “Alpokalja-Fertő táj” védjegyet azok a vállalkozások, szervezetek, intézmények használják, akik a térségi minősítési rendszer alapján megfelelnek a minősítés lapdokumentumainak és a Térségi Védjegy Tanácsa számukra a használati jogot biztosította.
  • Védjegy hálózat
  • Hogyan válhat taggá?
  • Védjegy Tanács
  • Dokumentumok

Minden jog fentartva! Alpokalja-Fertő táj Vidékfejlesztési Egyesület | 2022 | Design by Madic