HELYI TERMELŐK ÉS
ÉLELMISZER ELŐÁLLÍTÓK

Dulicz Borászat

„Palackba zárt történet”
Dulicz Tamás
borász

Dulicz Tamás 1995-ben vásárolt újabb területeket és ezt követően kezdte meg értékesíteni a borait. A szőlőskert ma mintegy 14 hektáron terül el a Soproni borvidéken, Fertőszentmiklós és Fertőendréd határában.

 

A termést kézzel szüreteli és kíméletesen dolgozza fel. A mustot irányított körülmények között erjeszti borrá, a vörös borait pedig fahordós érlelést követően értékesíti. Boraival 2018-ban az Eszterháza bora, 2019-ben Fertőszentmiklós Város bora, 2019-ben Fertőszentmiklós Város legjobb fehérbora címeket nyerte el.

Dulicz Tamás neve az Alpokalja-Fertő-tájon élők számára ismerősen cseng, hisz nem egyszer bizonyított különleges boraival a helyi versenyeken, vagy kóstolhatták meg termékeit valamelyik étteremben. Felmenői már több generáció óta műveltek szőlőt.

TERMÉKTÍPUSOK

Fehérbor: Fűszeres Chardonnay

rozébor: Pinot Noir

vörösbor: Zweigelt, Kékfrankos, Merlot és Cabernet Sauvignon

ELÉRHETŐSÉGEK

9444 Fertőszentmiklós, Mező u.21.

duliczt@gmail.com

+36 30 416 32 33

www.duliczboraszat.hu

ISMERD MEG A TÖBBI MINŐSÍTETT TAGOT

VÁLASSZ MÁS VÉDJEGYES KATEGÓRIÁT!

Turisztika

HELYI
TURIZMUS ÉS VENDÉGLÁTÁS​

Helyi kézműves és kisiparosság

HELYI
KÉZMŰVES ÉS
KISIPAROSSÁG

„A védjegy garanciát jelent és megerősítést ad a fogyasztók számára a forgalmazott termékek minőségét illetően.”

Dulicz Tamás, Dulicz Borászat